2014. augusztus 20., szerda

Lipcandy: Mostanában használt ajakápolóim

Sziasztok!
A mai bejegyzésben szó lesz jó pár általam (el)használt ajakápolóról.



Ha kíváncsiak vagytok a véleményemre, akkor olvassatok tovább. :)
Eddig ezeket használtam:



- Tavasszal előszeretettel használtam az Yves Rocher málnás ajakápolóját, ami a gyümölcsös illata mellett még egy picit meg is szinezte az ajkaimat. Kényelmes viselet volt, tulajdonképpen rúzs helyett is használtam párszor.
- A nyáron jóval többet használtam a Blistex málnás-limonádés szőlőzsírját - engem leginkább erre emlékeztetett az állaga. Fényvédőt is tartalmaz (15 faktor) és egyáltalán nincs naptej hatása, csupán amit ígér: málna és citrom minden mennyiségben. Meg voltam vele elégedve, igazából egész hamar el is fogyott. Így első próbálkozásra igencsak pozitív véleménnyel vagyok róla, hiába olvastam Krémmánián sok rosszat róla.
- Utána visszatértem egy régi jól bevált darabhoz, az Yves Rocher Repair ajakápolóhoz. Már korábban is használtam, azóta sem változott a véleményem róla.

Mivel már eléggé fogyóban van a most használt ajakápolóm, elkezdtem nézelődni utánpótlás címszó alatt s így találtam rá a Labello (külföldön Nivea...lip butter-jére, amit nem tudtam otthagyni a Müllerben. Két ízvilágban kapható:
  • Raspberry Rosé (málnás) - 895 forint
  • Vanilla & Macadamia (vanilia & makadám dió) - 845 forint
Velem az utóbbi jött haza és egyszerűen imádom, elképesztő vaniliás illata van s nincs zavaró íze. Kicsit viaszos az állaga, könnyen felvihető az ajkakra és olyan, mintha ott sem lenne, nem hagy fehér réteget maga után csupán egy kis fényt ad. Evés-ivás nélkül nagyon sokáig kitart és irdatlan mód hidratál. Külföldön még két változatban létezik kapható: karamella (caramel cream kiss) és eredeti/sima (original).
Nagyon vártam már, hogy itthon is kaphatóak legyenek és elmondhatatlanul örülök, hogy tényleg ennyire hatásosak. Én mindenkinek előszeretettel ajánlom, mert nem fogtok csalódni ebben a kis tégely szépségben. :)







-----------------------------------------------------------------------------------------

Egyébként alaposan körbenéztem az üzletben a fellelhető ajakápolók terén, úgyhogy gyorsan le is írom, miket figyeltem meg. Kaphatóak:
- Maybelline Baby Lips-ei is, többféle árnyalat van 785 forintért, a Pink Punch 795 forint. Előbb-utóbb ezek közül is ki fogom próbálni valamelyiket, az tuti. :)
- Carmex 900 forint környékén,
- Bee Natural ajakbalzsamok 645 forintért és 765 forintért,
- Burt's Bees is 1245 forintos áron.

Ismeritek a felsorolt márkák termékeit, használtátok már valamelyiket?
Ti milyen ajakápolót használtok? Melyik a jól bevált kedvencetek?
Mulberry

3 megjegyzés :

  1. A Yves Rocher Repair ajakírt én is mindég használom, nagyon jó mínöségű és nem is tartalmaz káros összetevőket. Az álltalad felsoroltak közül a Blistex málnás-limonádés szőlőzsírt probálnám ki. Nállunk sajnos nem lehet kapni, de következő alkalomkor amikor Magyar országot látogatom utána fogok nézni!

    VálaszTörlés
  2. Nekem a vazelin az egyetlen, ami úgy igazán bevált és bármikor hatásos. A Carmex-et én nem szeretem, szörnyen kámforos és kellemetlen illata van, ráadásul csak szárítja az ajkaimat. A Labello lip butterről már olvastam jókat, bár én jobban preferálom az olyan kiszereléseket, amikbe nem kell belenyúlni, hanem rögtön kenhető az ajkaimra, de majd meglátjuk.. lehet hogy kipróbálom :)

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Caremex-et eddig még nem használtam, de szerintem ki fogom próbálni. :)
      Igen, ennyi szépséghibája van az ajakvajnak, de megéri. ;)

      Törlés