2015. szeptember 25., péntek

Második vásárlásom a PUPA-ban

Sziasztok Lányok!
Ezen a mai borongós napon, gondoltam megmutatom, mit vettem legutóbb a PUPA kínálatából.


Már annyiszor körbenéztem az új Corvin plázabeli boltjukban, hogy ideje volt végre hazahozni valamit.


A márkától már majdnem mindent kipróbáltam a boltban: rúzsokat, szemceruzákat, szemhéjpúdereket meg krémes szemfestékeket. Már mindenből annyi van  itthon, hogy mindig lebeszéltem magamat a sminkvásárlásról, így mostanában inkább csak nézelődök a boltokban. Örülök, hogy mindenfele van kitéve sminklemosóból is teszter, így meg lehet mosakodni rendesen és néha még kincsekre is talál az ember.

A vásárláshoz kaptam egy arckrém mintát is.
Nem véletlenül jártam a PUPA-ban, ugyanis az ő sminkelmosójuktól teljesen elájultam minden alkalommal, amikor kipróbáltam. Nagyon könnyen és gyorsan eltávolította a kipróbált sminkeket, azonban kicsit sokalltam az árát. Szerencsémre, pont akkor jártam a Corvin felé, amikor a plázás újságot osztogattak és abban volt egy 20%-os kupon, amit bármire fel lehetett használni a PUPA-ban - kivéve, az éppen aktuális limitált kollekció darabjaira.Így már nem volt kérdés, hogy jön-e velem haza. :) 



PUPA Elisir Bifasico (Ár: 3250 Ft; Kiszerelés: 250 ml)
Kétfázisú elixír, melyet használat előtt fel kell rázni. Hatékonyan tisztítja és puhává teszi a bőrt. Még a vízálló sminket is könnyen eltávolítja, nem csípi a szememet. Kicsit olajos, de mégsem ragad, illetve könnyen és gyorsan beszívódik.



PUPA Made To Last Long Lasting Stick Eyeshadow (Ár: 2590 Ft; Kiszerelés: 1,4 g)
A 002-es bágyadt-rózsaszín árnyalatút vettem meg, gyönyörű csillogós színe van. Leginkább a belső szemzugba és az alsó pillatőbe használom. Ez a stift formátum  kicsit újdonság, de egészen megkönnyíti a termék felvitelét. Néha többször kell végigmenni a vonalon, de nagyjából egyenletesen fed. 12 színárnyalatban és 4 finish-ben kaphatóak: gyöngyházfényű, extra gyöngyházfényű, szaténos és fémes.



Hoztam még egy swatchot, mert elővettem a már korábban vásárolt rúzsomatJeans n' Roses kollekcióból, melyet nyáron igencsak sokszor használtam



Ti vásároltatok valamit a PUPA kínálatából?
Van kinézett darabotok?
Mulberry

2 megjegyzés :

  1. Annyira nem vagyok odáig értük. Az elején a rúzsokkal szimpatizáltam, meglestem őket, de élően annyira nem jött be se a csomagolásuk, se semmi. :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első, akitől ezt olvasom, hogy nincs elájulva :)

      Törlés