2015. november 2., hétfő

Teszt: Első Revlon termékeim - még Lengyelországból....

Sziasztok Lányok!
Emlékeztek, hogy hoztam haza Lengyelországból pár Revlon terméket?


Mivel nemsokára (végre!) itthon is kapható lesz a márka, gondoltam ideje, hogy közelebbről megmutassam Nektek ezeket az apróságokat. 


Kezdjük a sort a körömlakkal, amit korábban már láthattatok a Körmös Technikák kihívás körömdíszes fordulójában ITT. Gyönyörű rágógumi pink szín, azonban már elszoktam az ilyen hosszú és vékony ecsettől, így macerás a felvitel és kissé csíkoz. Nem rossz, de semmi különlegeset nem érzek vele kapcsolatban, de a neve 280 Bubbly, valami rettentően találó!








Folytatnám a sort a már ikonikussá vált Lipbutter-ekkel, azaz az ajakvajjal. Rögtön két mindennap hordható árnyalatot is elhoztam ebből az ajakápolóból. Az első nyitásnál az egyikbe (050 Berry Smoothie) rögvest belekapott a kupakja, annyira masszív, így azt a fotók előtt már párszor használtam - amúgy rendesen le van ragasztózva, biztos friss terméket vásárol az ember.
Kicsit azt hittem, hogy nagyobb durranás lesz, de működik és megvan az a Revlon Lipbutter érzés, amit vártam. Jól fednek, változatosak az árnyalatok és ez a (096 Macaron) csillámos darab sem csillog zavaróan... Evés-ivás nélkül jó pár órát kibír, szépen kopik. Kicsit húzós az ára, de egyszer-egyszer beleférhet a keretbe. Swatch a bejegyzés alján lesz a másik rúzzsal együtt.







Végül jöjjön "csak egy sima rúzs" a márkától, a 674-es Coralberry. Elegáns, letisztult és masszív csomagolás, ahogy látjátok igencsak le van ragasztva. Hasonló árban mozog, mint a lipbutter, ez a Super Lustrous rúzsvonalba tartozik. Inkább narancsosabb beütése van, mint piros, de ettől még korallos. Furcsa érzés a viselése, mert simán kissé szárít, de ha van alatta ajakápoló úgy tökéletes és szép krémes a finise, amúgy egy jól pigmentált darab.




És akkor jöjjön is a várva várt színminta:



Elmondani sem tudom mondani, mennyire örülök annak, hogy mostmár nálunk is kaphatóak lesznek a Revlon termékei. Mostmár egy hónapot sem kell rájuk várnunk! 

Hogy én mennyire boldog lennék, ha a karácsonyfa alatt találnék pár terméküket! ^_^


Nektek van már (kedvenc) Revlon terméketek?
Várjátok már, hogy Magyarországon is kaphatóak legyenek?
Mik szerepelnek a kívánságlistátokon?
Mulberry

2 megjegyzés :

  1. szia! :) tudnál kicsit bővebb tájékoztatást adni erről, hogy elérhető lesz a Revlon Magyarországon is? nem találok semmilyen infót róla a neten, és nagyon kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, persze :)

      Szeptember elején létrehoztak egy facebook oldalt, ezt: https://www.facebook.com/Revlon-Magyarorsz%C3%A1g-858354124247717/?ref=ts&fref=ts

      És pár hónappal később ezt a rövid kiírást tették ki:
      "Az ikonikus márka november 23-tól újra elérhető Magyarországon, kizárólag a Müller üzletekben!
      Részletekért, kérjük érdeklődjön az alábbi Müller üzletek valamelyikében:
      Árkád Bevásárlóközpont, Corvin Bevásárlóközpont, Europeum Bevásárlóközpont, KÖKI Bevásárlóközpont, Budapest Váci utca, Vecsés, Debrecen Kishatár út, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Miskolc Szentpéteri kapu, Mosonmagyaróvár, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely Szent Gellért utca, Tatabánya, Zalaegerszeg"

      Egyenlőre ennél többet nem tudni, de azt ígérték, hogy majd tesznek fel képeket a kapható termékekről. :)

      Törlés