2017. január 24., kedd

Szemezgetés az Essence új szortimentjéből

Sziasztok Lányok!
Múltkor megmutattam Nektek, hogy mely kifutó termékekre csapnék le az Essence kínálatából, úgyhogy ma megmutatom mely új termékek birizgálják a fantáziámat - már a promó képek alapján.


A teljes új szortimentet láthatjátok a honlapjukon ITT.


Az arcra való termékek közül nagyon tetszik a Blushplay paletta, 3 pirosító egy helyen - nem hiszem, hogy többet kéne mondanom. :D Az ősszel/télen előkerült egy szivárványos highligter a szépségvilágban és mostanra a márka kínálatába is bekerült - ugyan nagyon durva a kék highlight gondolata.



A szemekre való termékek közül érkeznek új mono szemhéjfestékek, de engem jobban felvillanyozott az üres paletták látványa, amibe lehet pakolni (az új?) monokat. Érkezik egy görbített Lash Princess szempillaspirál, amit tuti ki fogok próbálni, illetve jön még egy új ecset is, s egy újfajta cushion eyeliner (párnás szemhéjtus) - erre is kíváncsi leszek.


Ajkakra való termékek közül majdnem minden tetszik. :D Érkezik rengeteg mindennapi árnyalatban Shine Shine Shine szájfény, brutál színű totally me! mix & match szájfény és rúzs is.


Körömlakkos szempontból az alábbi két out of space lakk stories tetszik és a Glamaxy pelyhes fedőlakk - habár van hasonló a készletemben.


Egyebek "címke" alatt tetszik a sminkfixáló spray és a micellás víz is - de gondolom ár/mennyiség/érték arányában nem lesz olyan jó.



Nektek mik tetszenek az új termékek közül?
Vártátok már a brutál színű rúzsokat vagy a szivárványos highligtert?
Mulberry

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése