2013. január 26., szombat

Családos Csóka!

Nagy sikernek örvend a Family Guy, mind itthon, mind az USA-ban. 1999-ben kezdődött el ez az animációs sorozat és 15-18-20 részes éveadokkal már a 11. évadánál tart.

A történet egy Rhode Island-i családról szól, a kitalált Quahog városában. A családfő Peter Griffin, a felesége Lois, idősebb fiúk  Chris, lányuk Meg, kisbabájuk Stewie és beszélő kutyájuk Brian. Az ő életüket követhetjük végig, miként viszonyulnak egymáshoz, illetve az éppen aktuális politikai-vallásos helyzethez, vicces és meglepő történetek szemtanúi lehetünk.


Vizsgaidőszak közrpén kezdtem el nézni, mondván kell egy kis kikapcsolódás. Mit ne mondjak, nem egyszer néznek rám a szüleim, miért kapok röhögőgörcsöt, miközben a monitort bámulom...

Nagyon sok témát, filmet feldolgoztak: Star Wars, Jurassic Park, Sinatra, modellkedés, bűvészkedés, csajozás, tinisztárság, valóságshow, stb...
A következőkben képeket mutatok, a 9gag-en nagyon sokszor szerepel a sorozat, nem meglepő, hiszen tényleg tud valami. Sőt, az egyik "mellékszereplő" még saját műsort is kapott: Cleavland show címmel.

És ha netán velem egyidősek vagytok, akkor emlékeztethet titeket a sorozat a The Simpsons-ra:



De lássuk a képeket.







  











Ti nézitek ezt a sorozatot?
Mulberry

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése