2013. március 28., csütörtök

Zöld lakkok a gyűjteményemben

Sziasztok!
Egy kis húsvéti hangulatú bejegyzés mára, melynek címe akár  az is lehetett volna, hogy "Hogyan adjunk el egy zöld lakkot?".


A tovább után láthatod a zöld körömlakkjaimat és elárulom, melyik a kedvencem közülük.
Egyikről-másikról már írtam, de most összeszedtem őket, mivel nem mondhatom többé, "hogy nekem nincs egy zöld körömlakkom sem."

Elsőnek kezdjük a legújabb Catrice lakkommal, az After Eight-tel. Bevallom, a neve nagyon megfogott és kíváncsi is voltam, milyen élesben, úgyhogy megvettem. Nem csalódtam benne, ez egy jobb fajta körömlakk.





Folytassuk a sort a másik Catrice lakkommal, ami az újabb Big City Life trendkiadás része volt, s a San Francisco vonal része. Korábban már írtam róla ITT.



Legyen a következő a H&M-es óriásdarab a Lady Luck, melyet korábban már szintén mutattam Nektek ITT. Akkor az egyik Essence In style (77) lakkal hasonlítottam össze.




Ha már az elözőnél bemutattam egy Essence lakkot, hát most jöjjön a másik, ami a listán szerepel, a 43-as where is the party. Külön bejegyzésben már ezt is megmutattam Nektek, ITT.




És végezetül jöjjön a kedvencem, amit Karácsonyra rendeltem Anyunak ajándékként, az AVON: Midnight Green-je. Ezt is mutattam már Nektek ITT, ez az igazi zöld lakk, amit mindenkinek ajánlanék. 



Nektek van zöld körömlakkotok? Melyik tetszik Nektek a legjobban a felsoroltak közül?
Mulberry

4 megjegyzés :

  1. Most gondolkoztam el rajta, hogy nekem egy zöld lakkom sincs...ez hogy lehet? :D pedig az olíva zöld nagy rajongója vagyok, de eddig valahogy kimaradtak nálam a zöld lakkok :)a H&Mes lakkod nagyon tetszik, nekem is van csak lilában:
    http://beautylamourblog.blogspot.hu/2012/12/lila-csoda.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A H&M-es zöld lakkra mindenki bogárzöldet mond, kellemes világos árnyalat. Már régóta keresem az ilyen üveges csupa csillám lakkját, de nem találom szinte sehol. Egyébként egész jók a H&M lakkjai.
      A Te lilád is szép. :) Van még egy H&M lakkom, ami lila és kicsit csillámos. Igazából az csak topperként mutat jól vagy minimum 3 réteg kellene belőle. :)

      Törlés