2013. április 5., péntek

Arcpír készletem #1 - Az eddigi darabok

Sziasztok!
A hétvégén összeszedtem a pirosítóimat s gondoltam megmutatom Nektek is.


Ha érdekelnek a képen látható szépségek, akkor kattints a továbbra. :)
Összesen van 6 db pirosítóm, 4 különböző márkától.

Ugyan nem emlékszem arra, hogy mikor vettem ezeket a darabokat, de szerencsére a blog miatt vissza-vissza tudom keresni egyik másik termékemet.


AVON (régi)







Abban biztos vagyok, hogy az első arcpírem az AVON-tól van, amit még anyumtól "nyúltam" le. Egész sokáig megvoltam csak ezzel az egy darabbal, s nem is használtam minden sminkelésemkor. Aztán természetesen utolért a pirosító-imádat és pár darabot még beszereztem.

Essence: Marble Mania





A következő darabom, - tulajdonképpen az első, amit vettem - az Essence Marble Mania pirosítója volt. Nagyon megtetszett a mintázata, belenyúlkálni is jó volt a teszterbe, kedvező áron is volt és akkor barátkoztam a pirosítók gondolatával, úgyhogy le is csaptam egyre. Azóta is többször elő-előkerül, hiszen nagy kedvencem lett.

Alverde: 09 Desert Rose





A következő arcpírem az Alverde darabja lenne. Akciósan jutottam hozzá még augusztusban. Igazából bátran tudom ajánlani a márka pirosítóit mindenkinek, mert kellemes viselet, természetes hatás jellemzik és meglepően üde ilata van. A doboza zöld és masszív, sajnálatos módon nincs hozzá tükör.

Essence: Cherry Blossom Girl





Mikor nyáron berobbant az Essence: Cherry Blossom trendkiadása az országba nagyon megtetszett a pirosító, ráadásként kétfélét is kapunk egy áráért. Olyan sokat nem használtam mióta megvettem, mint a többit. De tény és való, nagyon jó helye van a készletemben.

Flormar duo





Még nyáron vettem ezt a duo-t, a márka kipróbálásaként s mivel kellett egy új pirosító is, amit utazáshoz magammal vihettem. Azóta ez is nagy kedvenc lett. 

Essence: Cute as Hell






Hát ez már a promóképen is jól nézett ki, élőben meg teljesen elaléltam tőle. Egy baj van vele, hogy sosem sikerült eddig szépen eloszlatni és nagyon élénk (vibráló pink) lett tőle az arcom.

+1 avagy 2: a Catrice Paris paletta 2 pirosítója



Moulin Rouge, ami egy narancsos árnnyalat és egy pinkes árnyalat, mely az Arc De Triomphe fantázianevet viseli. Mindkettő harmonizál a paletta színeivel.

Volt egy Bourjois pírem is, de nem az én színem lett viszont barátnőm odáig volt tőle, mikor szülinapjára továbbadtam neki. ^-^


Abszolút győztesek: Essence Marble Mania, Alverde Desert Rose és Flormar duo.

 

A MUP csomagom a tuson kívűl két arcpírt rejt, úgyhogy nemsokára jön a folytatás!

Nektek van kedvenc pirosítótok?
Mulberry

2 megjegyzés :

  1. Én alig használok pirosítót, csak bronzosítót, azt imádom!
    Most a MUA-tól rendeltem egy pirosítót(shade1), jelenleg azzal próbálok megbarátkozni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor én az ellentéted vagyok, mert én sohasem használok bronzosítót. Nem tudom, hogy hogy kell használni és nem vagyok most kísérletezős kedvemben. ^^ Ellenben a pirosítók... <3 :D

      Törlés