2013. május 1., szerda

Lip Candy egyveleg: Essence, Rimmel, ELF és Manhattan

Sziasztok!


Összeszedtem azokat a szájra való termékeket, amiket nemrég vettem és még nem volt időm bemutatni Nektek külön-külön.



A tovább mögött a képen szereplő termékekről olvashatsz. :)

Elsőnek jöjjön az Essence egyik újdonsága, a Gel Tint. Tulajdonképpen ezt a terméket nagyon vártam, még sosem volt ilyesmi szájravalóm, mert ez nem rúzs és nem is egy sima szájfény, hanem egy zselés - vizes alapú - ajakszinező. (Azt hiszem ez a legjobb magyar megnevezése, de a továbbiakban inkább maradnék az angol nevénél, ami a gel tint...).
Nekem a 01-es hot red árnyalata van, ilyen kis papírcsomagolásban érkezik, melynek nincs teteje. Az oldalán angolul, németül és franciául van ráírva, hogy mi is ez az 5 ml-es termék. Könnyen kicsusszan a papírból a gel tint, melynek egy nem megszokott formája van, ami nagyon bejön nekem. Megáll az aplikátoros részen és a műanyag, ami tartalmazza a zselét a vége felé megy össze. (Bocsánat, hogy nem tudok normálisan fogalmazni, vannak ilyen napjaim...). Az applikátora lapított és elegendő mennyiségű gélt vesz föl. 
Elöszőr nem bírtam a zselé illatát és az ízét sem, mivel szokatlan volt. Mostanra viszont már nincs bajom velük, de mégsem használom rendszeresen ezt a terméket, nem tudom miért. De azért csináltam képeket és swatchot, hátha Nektek bejön ez az árnyalat, meg maga a termék is. :)






-----------------------------------------------------------------------------------------------

Már korábban megmutattam a Rimmel Kate Moss rúzsaimat ITT, és mostanra már beszereztem a maradék két matt Rimmel Kate Moss rúzst is - amit nálunk lehet kapni - azaz a 109-es és 111-es (Kiss of Life) árnyalatokat. Mostmár teljes a kollekcióm és összesen van öt darab matt rúzsom - az ötödik a Catrice Revoltaire kollekció vérvöröse. Nagyon szeretem ezeket a rúzsokat, a 105-ös nude a legkihasználhatóbb darab, már többször is volt rajtam. Ez a kettő teljesen különböző árnyalat, mert a 109-esnek barackos beütése van a 111-es pedig egy élék piros matt hatású rúzs. Nyáron - vagy már most is - jó választás lehet mindkettő.





Hogy legyen meg szépen, egyben az összes matt finisű Kate Moss rúzs, íme egy montázs:




-----------------------------------------------------------------------------------------------

A legutóbbi MUP csomagban volt egy a Stila szájfények formájára hajazó ELF szájfény is, Blossom árnyalatban. Eddig egy ilyen tekerős termékem volt, egy Essence korrektor. Ez a szájfény viszont kellemes csalódás, mivel ezzel a megoldással egyszerű a felvitele. Az első próbálkozáskor kellett többször csavarni, ami rá is van írva az oldalára, majd utána már csak egyszer-kétszer kell, attól függően, mennyi terméket szeretnénk használni. Összesen 6 árnxalat körül választhatunk s én egy természeteset szerettem volna, mely ezzel a Blossom-mal sikerült is. Szerencsére az internet tele van ELF mintákkal, mivel külföldön ez egy drogériás termékcsalád így kicsit könnyebb hozzájutni, mint itthon. Összességében nagyon megtetszett ez a szájfény, nem hittem volna, hogy ilyen olcsó termék lehet ennyire jó - ugyanannyira, mint a drágább társai. Ráadásként imádom az illatát, nagyon kis kellemes. Azt is szeretem az ELF termékekben, hogy brutálbiztosan be vannak csomagolva. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fajta szájfényt, nagyon megéri az árát.





Akkora, mint egy Catrice szájfény
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Végezetül jöjjön a Glamour-napokon beszerezett Manhattan Soft Matt Lip Cream: 54L árnyalata. Ezután is a krémmánián kutattam, mert ott láttam, hogy valakinek sikerült már beszereznie a Candy Rockers kollekcióból egy rúzst. Eredetileg ezt néztem a DM-ben a Glamour napokon, de mivel nem láttam és Lipjelly már nem kapható, ezért esett erre a matt ajakkrémre a választásom. Jó lenne, ha lenne nevük, de legalább a szám mellé már egy betű is került. :) Felkenve igencsak erős színe van, de mikor bemattul kellemesebb árnyalata lesz. Célszerű leradírozni az ajkunkat, mielőtt használnánk ezeket az ajakkrémeket, mert nagyon kiemeli a "hibákat" - gondoljatok a cserepes ajkakra.
Alternatívának ott van az Essence Stay Matt Lip Cream-je, mert ez a Manhattan darab a kupnnal került annyiba, mint az Essence eredeti áron.




Próbáltátok már ezeket a termékeket vagy valami ezekhez hasonlót?

Mulberry
Mostantól  BLOGLOVIN'-on  is megtaláltok!

5 megjegyzés :

  1. Hű, a rúzsok brutál szépek! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem az Elf szájfény meg van csak másik árnyalatban a Bubble gum színben. Elég ragacsos, bár az illata és az íze nagyon jó :D először nem szerettem, de aztán nagyon megbarátkoztam vele és egy natúr sminket szépen kiegészít.

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Kaptál egy Best Blog Díjat is egyébként! :)

    VálaszTörlés