2013. szeptember 15., vasárnap

Elfogytak, de valamit "újravettem"

Sziasztok!
Ma egy rövidebb posztot hoztam az elhasznált termékeimről.


A tovább után pedig láthtasz egy kis turpisságot!
Mostanában igencsak fogyóeszköz volt a tusfürdő, elhasználtam mindkét Body&Soul darabot. A narancssárga bőrradíros volt, a piros pedig limitált és irdatlanul kellemes illatú! Emellett még egy kamillásat is többször forgattam. Most éppen mangós Baleát nyúzok.

Korábbi posztomban említettem, hogy a sampon mindig hamarabb elfogy nálam, mint a balzsam, úgyhogy csak mostanra sikerült kiüríteni a Bánfis flakont, s mellé egy Garnier sampont használgattam. 

Sikerült egy újabb ajakápolót kivégezni, ami ez a piros coca-colás volt. Érdekes egy tapasztalat volt, mert tényleg kólás lett tőle az ajkam, körülöttem meg a többiek a tömény cukorka illatra panaszkodtak. :D Szerintem ez volt az utolsó, hogy lip smacker-t vettem, most a málnás Yves Rocher ajakbalzsamot használom.

A végére hagytam az újdonságot. Jóideje ezt az aloe verás Baba dezodort használom, és most hogy kifogyott gondoltam újra megveszem, de amikor a polcokon kerestem, sehol sem találtam. Végül egy hozzá hasonló aloe verás Babát vettem, ami elvileg ugyanaz, de gyakorlatilag csak a palackjuk különbözik meg az illata is enyhébb - legalábbis anyum szerint.
Golyós dezodort is kellett vennem, úgyhogy abból ez a lila Fa lett.



Veletek is előfordult már, hogy kivonták a forgalomból vagy átcsomagolták valamelyik jól bevált terméketeket?
Mulberry

1 megjegyzés :

  1. Sajnos nagyon sokszor kivonják a kedvenceimet, de most pont visszatért egy, a Baleás testradír :-)

    VálaszTörlés