2013. szeptember 9., hétfő

Nyáron vásároltam pár dolgot

Sziasztok!

Eredetileg szerettem volna egy sulikezdős bejegyzést írni, de nekem csak ma kezdődik az egyetem, és mivel többetek már túl lehet/van az első héten, így inkább másról írnék. 


Összeszedem, miket vásároltam a nyáron.
Nyáron nem igazán volt kedvem, sem nagyon alkalmam boltból boltba járkálni, így a pénztárcám igencsak örül és szeret engem. :D De azért beszereztem pár dolgot a legutóbbi vizsgaidőszak lezárása óta.

Voltam kreatív hobbiboltban, és feltankoltam gyöngyökből és rugalmas cérnából és készítettem már pár karkötőt is. Visszatért a gyöngy-imádatom. :)  I am leárazáson is beújítottam két fülest, és a Sugárban vettem egy palettát (teszt róla ITT) és körömmatricát is.




A pénztárcám az Essence/Catrice leárazás után is szeret, hiszen csak a kinézett darabokat sikerült beszereznem (teszt róluk ITT). 


Az abszolút kedvenceimet viszont a végére tartogattam. Mostanában egy Essence/Catrice limitált kiadás sem hoz igazán lázba, de néha-néha egy-egy darab igencsak el tud csábítani. Így jártam a Girls on tour parfümmel, istenien jó illata van! A NYC ajakszínező is tetszett a drogériák polcain, úgyhogy nem volt kérdés, hogy veszek egyet, méghozzá a Revived Berry-t. Végezetül pedig a nyáron megérkezett két kívánságlistás Sleek palettám is, igaz-szerelem mindkettő. 


 
Én csupán ennyi mindent vásároltam a nyáron és sehol egy körömlakk! Azt hiszem kezdek kicsit tudatosabban vásárolni a sminkes termékek között. :)

Ti vettetek valamit a nyáron?
Mulberry 

3 megjegyzés :

  1. Ó, a Sleek paletták milyen jól mutatnak együtt (is) :-) agyon jó a minőség, biztosan szeretni fogod őket :-)

    VálaszTörlés
  2. Igen, nekem is a Sleek paletták keltették fel igencsak az érdeklődésemet, jöhet a részletes bemutatásuk :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. Anya is szeret nem csak a pénztárcád... :)

    VálaszTörlés