2014. augusztus 27., szerda

NOTD: Csehországból szeretettel

Sziasztok Lányok!
A nyáron lehetőségem volt eltölteni egy hétvégét Český Krumlov óvárosában, ahonnan két körömlakkot hoztam haza szuvenírként.


A mai bejegyzésben ezekről olvashatsz. :)
Ha az óvárosban jártok, akkor legyetek résen, mert van egy darab drogéria, a Teta, ami hétfőtől-szombat délig van nyitva, illetve egy kisbolt hasonló nyitvatartással. A Teta olyan, mint nálunk a DM vagy a Rossmann, éppen ezért hasonló termékek is kaphatóak - mind testápolás, hajápolás, kiegészítők és sminkek terén, - de én kifejezetten olyan dolgokat nézegettem, amiket itthon nem lehet vásárolni. Volt egy kicsi Essence állvány, Miss Sporty, MaxFactor, Rimmel (itt csak néhány Kate Moss rúzs árnyalat volt más, mint nálunk), Astor és Flormar, illetve volt egy olyan márka, amit biztosan nem találhatunk meg kis országunkban, ez pedig a Gabriella Salvete lenne.

Nagy választékból lehetett csemegézni, s nekem egyből egy rózsaszín csillámos körömlakk keltette fel az érdeklődésemet - ki lepődött meg ezen? Én nem. :D  A másik körömlakk pedig egy különleges színű homok finisű lakk. 


Gabriella Salvete: Glitter Enamel - 02 Cold Red
Gabriella Salvete Monza Italia: Stars Enamel - 06 Aquamarina

Darabja nagyjából 90 CZK (cseh korona) volt, ami forintra visszaváltva egy ezres körül van s ezért 11 ml lakkot kapunk.


Gondoltam bemutatom egyszerre a kettőt, úgyhogy felhasználtam még a fekete Flormar (313) lakkomat, illetve egy Catrice korábbi limitált kollekciós piros lakkomat (Neo Geisha: C03 Madam Butterfly - ITT láthattátok már).





Gabriella Salvete Monza Italia: Stars Enamel - 06 Aquamarina
Gyönyörű világos türkizkék lakk - láttatlanban szerintem olyasmi, mint a Lovely Baltic Sand új világoskékje. Homok finisű, de nem érdes, sőt egységes a felülete és már egy rétegben is egészen jól fed. Nagyjából két napot minden gond nélkül kibír.
Én örülök, hogy elhoztam, igazán nehéz volt dönteni az árnyalatok közül. :)





Gabriella Salvete: Glitter Enamel - 02 Cold Red

Meg kell, hogy mondjam, ez volt az első körömlakk, amit megláttam az állványon és hát rózsaszínes, csillámos és én meg imádom az ilyen körömlakkokat. A barátom beszélt rá, hogy vegyük meg nyugodtan, már ő is észrevette/tudja, hogy a glitteres fedőlakkok a gyengéim. ^^
Már az üvegben is tetszik amint szikráznak a kis holo darabkák, a pink és ezüst minicsillámok, pár kicsit nagyobb kör alakú ezüst csillám, illetve a nagyobb kis ezüst négyzetek.
Lehet van hasonló topperem, de... de... Szerintem nem kell ezt tovább magyaráznom, beleszerettem első látásra. :)
Sokoldalú, hisz a fekete és piros alapon is gyönyörűen érvényesül.




Szeretnétek egy fényképes bejegyzést Krumlov-ról? :)




Nektek hogy tetszenek?

Ti voltatok idén külföldön?
Jártatok már Csehországban?
Mulberry

3 megjegyzés :

  1. Szia!
    Én nem igazán szeretem a homoklakkokat (bár tudom, hogy sokan kedvelik, és hatalmas divat lett viselni őket), de a vörös lakkod teljesen levett a lábamról!
    Csehországról pedig szívesen olvasnék élménybeszámolót, biztosan sok minden történt ott veled! ;-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a fedőlakk a feketén :)) Én is szívesen olvasnék élménybeszámolót :)

    VálaszTörlés