2012. november 9., péntek

A legújabb csillámos lakkom

A Lovely előrukkolt egy szuper körömlakk kollekcióval, méghozzá a Moulin Rouge-al. Ezek között van csillámos és sima lakk is, arany és a vörös minden árnyalatában. Nem viccelek, van vagy 6-8 féle vörös lakkjuk, nekem ez a Mennyország. :)

Neten nem nagyon találtam róluk nagyon sok infót, pláne nem promóképeket, és a hazai blogokon is csak egy - két helyen van róluk bejegyzés... Habár, a Lányos Sarok bloggerinája egész sok lakkra beruházott ebből a kollekcióból, nála végig tudjátok nézni szinte az összes lakkot egybe és akár külön-külön is.


És hogy én melyikre ruháztam be? A tovább után láthatjátok.
Meglepő, hogy tudtam ellenállni és csak egy lakkal tértem haza, ez pedig nem lenne más, mint a 20-as: egy nagyobb piros csillámos lakk. Ilyet még sehol máshol nem láttam és ennyi pénzért nem is hagyhattam ott... Tiszta karácsonyi hangulatot idéz. :)



Már kipróbáltam, ugyanolyan jó, mint a többi topper, nagyon megszerettem. Nem tudom milyen alapra lenne érdemes felvinni, amikor próbálkoztam kékre vittem rá és úgy nemigen érvényesült, de majd még próbálkozom vele és majd megmutatom.

Ti láttátok már ezeket a lakkokat? Ismeriktek a Lovely (lengyel) márkát?
Mulberry

1 megjegyzés :

  1. Ismerem a Lovely koromlakkokat, egy utazas alkalmaval a Rossmann-ba vasaroltam. Olcso es nagyon jo minosegu termek. Az uj kollekciorol nem tudtam, de amint Magyarorszagon leszek meg is fogom keresni! Ez a piros csillamporos szerintem fekete alapon nagyon jol menne!

    VálaszTörlés