2013. január 24., csütörtök

Hol vesztek ékszereket?

Régen én mindig a Bijou Briget-ben vásároltam bizsukat - főleg fülbevalókat, - de egy idő után már nem találtam ott nekem tetsző dolgokat - vagy, ha találtam, akkor annyiért nemvettem meg.
Ezután a kedvenc kiefógészítős boltom a Claire's lett, ahol nagyon cuki - néha túlságosan is cuki - dolgokat találhatunk. Csak pár példa: Hello Kitty, Justin Bieber, ezüstözött/aranyozott ékszerek, hajráfok, hajcsatok és sminkek. Érdemes egyszer-egyszer benézni, mert mindig van náluk kettőt fizet - hármat vihet akció valamiből. Ilyenkor nagyon jól fel lehet tankolni dolgokból.
Amikor komolyabb dolgokat szeretnék, akkor viszont irány az Orsay, H&M, Takko vagy C&A ékszeres állványai. Tök jó cuccokat lehet kifogni, mivel a C&A-kban van I am és/vagy Six ékszeres állvány. :)

Még nyáron vettem a H&M-ben egy hatalmas adag aranyszínű karkötőt, most pedig vettem egy 20 darabos ezüst karkötő készletet , meg 10 darabos ezüst és arany gyűrű készletet. Illetve a Rossmanban járva kiegészítettem négy ezüstözött gyűrűvel.


Mind a karkötőket, mind a gyűrűket M/L-es méretben vettem meg. Nem árt felpróbálni őket az üzletben, mert lehet, hogy a kisebb is jó az embernek (S/M). Ez a jelölés persze nem azt jelenti, hogy a 20 darabból 10 M-es, 10 L-es. Körülbelül 2-3 darab volt csak kicsi az aranyból.

A tovább után láthatjátok, milyen a mintázata a H&M-es gyűrűknek és karkötőknek, illetve még egy kiszemelt nyakláncot is. 

Ti hol szoktatok ékszereket venni?
Ahelyett, hogy megpróbálom lefotózni, inkább mutatom a képeket, hogy milyen mintákból válogathatunk.

  

Közeli a karkötők mintázatáról
Még egy dolgot szeretnék most megszerezni, egy dögcédulás nyakláncot. :)


Ti szoktatok a H&M-ben ékszereket venni?

Mulberry

6 megjegyzés :

  1. Én általában készítek, idejét nem tudom mikor vettem utoljára boltban ékszert. =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg tudom érteni, olyan áraik vannak... Én is csak akciók idején szeretek elcsábulni a vásárlással. :)

      Törlés
  2. Nem vagyok/voltam nagy ékszeres. A Claire's-be még Franciaországban jutottam el, és hiába jött be azóta ide is, nem tud annyira lázba hozni. Hiába térek be, már csak a túl színes, harsány dolgok jutnak róla eszembe. :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is hasonlóan vagyok ezzel. Annyi "gagyiság" van a boltban és rikító színekben, jujj... Mostanában csak az ezüst és arany ékszereiket szoktam végig nézni meg a hajas dolgaikat. Igazából, olyan érzésem van. hogy kinőttem a boltot, hiába vagyok csak 20... Néha tök jó dolgokat kifogok.
      Viszont nem jönnek be a sminktermékeik (kivéve az ecsetek) és a táskáik. Pórul jártam velük...

      Törlés
  3. Szia! Most találtam rád. Ellentétben az előttem szólóval én fanatikus bizsumániás vagyok (innen a blogom neve is:)Minél különlegesebb, minél nagyobb, minél színesebb annál jobb!:D Az ékszereim 90%-át én is Orsay,C&A, Iam üzletekből szerzem be, főleg akciók idején. Most is épp 250ft-os akció van C&A-ba, holnap rohanok is szétnézni!!:)
    Ha van kedved nézz be hozzám!
    http://bizsumania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Én a visszafogottabb darabokat szeretem. Nagyon sok fülbevalóm van (kicsi és nagy is) és karkötőket csak nyáron szerettem meg, most pedig elkezdtek tetszeni a gyűrűk. Szóval mindent csak szép lassan. :D Az Iam-ben meg a Six-ben is vannak akciós ékszerek, majd lesd meg őket, ha arra jársz. :)
      Megnéztem a blogodat és tetszik, fel is iratkoztam rá.

      Törlés