2013. április 25., csütörtök

Csillámos lila körmök: ASTOR &SHE

Sziasztok!


A mostani Glamour napok alkalmával, lecsaptam erre a SHE lila csillámos körömlakkra, melyet elöszőr Andinál láttam, s nem olyan régen a Bikira blogon is megjelent róla egy bejegyzés.




Ma én is ezzel lakkoztam, az eredményt pedig megmutatom Nektek.
Most két körömlakkomat is felavathattam. Az egyik az ASTOR Fashion Studio 134-es pasztel lila lakkja lenne, a másik pedig a nemrég megvett SHE 255-ös lila csillámos lakk.




Nagyon tetszik az ASTOR lakk színe, de lelövöm a poént, pocsék vele a lakkozás. Ki fogom még próbálni, mert nem szeretném egyből kidobni, de igazából úgy jártam, hogy úgy csíkozódott a lakk, hogy nagyjából 3 réteg kellett a tökéletes fedéshez. Az első réteg ráadásként sápadt volt és alig fedett, amikor jött rá a másoik, akkor nagyon húzott a lakk és ronda volt - de legalább fedett kicsit. Harmadjára már egész jó lett, de látjátok majd a képeken, hogy nem szép. Leginkább az ecsetet hibáztatom, mert keményszálú. Tudom, ez hülye/pontatlan megfogalmazás, de a másik két ilyen lakkomnál nincs ilyen probláma és könnyedebb az ecsete.  (Alternatíva lehet: essence color&go: hello marshmallow!)


 

A csillámot két-három rétegben tettem fel rá. Ennek leginkább zselés állaga volt, könnyedén megszáradt és igencsak sötétített az alapon. Összességében nekem nagyon bejön így a körmöm, össze-vissza csillog. (Alternatíva: holo lakk, lila alapra)

  



Nektek tetszik ez a párosítás? Milyen színt használnátok alapként?
Mulberry

5 megjegyzés :

  1. És ha az Astort nem a saját ecsetével kened fel? Én az avon ecsetekkel nem tudok szépen festeni, de régi essence ecsettel pikk-pakk megvan az avonos festés:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre én is gondoltam. Ki fogom próbálni majd másik ecsettel is, mert kár lenne ezért a lakkért. :)

      Törlés
  2. Nekem tetszik mind két lakk, gondolkoztam már rajta én i, hogy meg veszem ezt a s-he lakkot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én odavagyok a csillámcsodákért és tényleg tudom ajánlani ezt a SHE lakkot. :)

      Törlés