2013. június 1., szombat

Ecsettárolás dekorációként

Sziasztok!
Alig vártam már ezt a pillanatot, mikor végre kicsit átrendezem az ecseteimet.


Ma egy rövid posztot hoztam arról, hogyan tárolom pár ecsetemet.
Még a Glamour napokon vettem decor köveket, amit most fel is használtam. Nem is kellett más, mint valami tárolós üvegcse, ami most egy olivabogyós befőttes üveg. Csupán arra kell figyelni a választáskor, hogy ne legyen kisebb az ecset, mint a táoló eszköz - nagyjából azonos nagyságú kell. A címkét nem szedtem le, de mivel az eddig is hátul volt s nem láttam, most meg a kövecskék takarják el, így engem nem zavar. Egyébként meg lehet oldani, hogy eltüntessük akár úgy, hogy leszedjük - de nekem ilyenkor mindig ott marad valamennyi és úgy csak rondább, mint eredetileg... - vagy valamivel eltakarjuk. Akár masnit kötözünk rá, akár befestjük vagy csak betűket ráillesztünk...

Nem is kell mást tenni, mint belrakni a decorkövecskéket. Csupán arra kell figyelni, nehogy a földre essen, mert fájdalmas, ha rálépünk, illetve megkeresni sem a legkönnyebb ezeket a kis darabkákat.



Ha végeztünk a feltöltéssel, csak bele kell szúrni az ecseteinket és voilá, milyen kis tünemény. Máris több kedvem van használni ezeket a kis drágaságokat.

Úgy döntöttem, a bronzosító ecsetet nem teszem ide, a kisebb fejű, leginkább szemekhez való ecsetek mellé.

Végezetül a másik ecsettárolós üvegcsémet is feltúrbóztam a dekorkővel. Eredetileg ez egy dijoni mustáros pohár volt, most egy cuki tároló.



Ti hogyan tároljátok az ecseteiteket? Tetszik ez a megoldás?
Mulberry

2 megjegyzés :

  1. én is ehhez hasonló módon tárolom.nekem sephorás muanyag kád szerű tárolóm van

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Az arcra való ecseteimet egy négyszögletű kisebb vázában szeretném majd tárolni, csak messze van hozzá az IKEA. Meg kell majd még hozzá újabb adag dekorkő! :D

      Törlés