2013. június 15., szombat

Sötétkék alapon az I'm Dynamite

Sziasztok!
Ma felavattam az egyik lakkomat, amit még áprilisban-májusban vettem.


A tovább után láthatod, hogy mutat ez a topper sötétkék alapon.
Szerintem senkinek sem okoztam meglepetést, hogy az új Catrice lakkok közül az egyetlen csillámosat választottam. Ez a 40-es számú, I'm Dynamite lenne, ami egy kékes ezüstnek látszófedőlakk.

Az új lakkoknak a kupakján már ott van a márkajelzés domborlenyomata, illetve ami még más és kicsit furcsa számomra, hogy nehezen tudom rendesen visszateketni a tetejét az üvegre. Kicsit ferde az ecset, lehet ezért, de már az Essence Twins Reloaded lakkjainál is felfigyeltem erre az az apróságra.

Ugyanúgy 10 ml terméket kapunk azonos árban, csupán új színekkel megspékelve az eddigi kínálatot. A képeken a SHE 295-ös sötétkék lakkján láthatjátok.




A képeken annyira nem látszik, de a valóságban sokkal jobban érvényesül a kék "alap", ami a csillámokat rejti. Napfényben gyönyörű színe van - de mivel mostanában nincs jó idő, ezt nem tudom megmutatni Nektek.

Ennek a lakknak is a matricája kicsit megkopott, ez a képeken is látszik.




A Catrice háza táján ritkák a csillámos lakkok, eddig az egyik trendkiadásban volt egy ilyesmi topper, méghozzá a SpectaculArt keretein belül a Gold Leaf névre hallgató fedőlakk, amit ITT már megmutattam nektek vörös alapon. 



Ti be fogjátok szerezni ezt a toppert? Próbáltátok már az új Catrice lakkokat?

Mulberry

2 megjegyzés :

  1. rég szemezek ezzel a Catrice pelyhessel O.O
    Kaptál egy díjat tőlem

    http://azrail5.blogspot.hu/2013/06/dijat-kaptam.html#more

    VálaszTörlés