2016. augusztus 26., péntek

NEW IN | Lipcandy: Wet n Wild rúzs Horvátországból

Sziasztok Lányok!
Ma egy olyan terméket hoztam, amit nemrég kaptam a barátnőmtől, aki a horvátországi nyaralása során gondolt rám és megvette. Innen is köszönöm szépen. :)


A továbbiakban erről a rúzsról olvashatsz.


Nem tudom, hogy nálunk kapható-e (vagy kapható lesz-e valaha) ez a márka, de szinte csupa jó dolgokat hallottam róluk a külföldi (főként amerikai) bloggerektől&vloggerektől, úgyhogy már egy ideje kíváncsi vagyok a márkára.



Tetszik, hogy külön be volt csomagolva, így biztos senki sem használta még előttem a rúzst - és azért mindenki tudja milyen szörnyű itthon a drogériában sminket venni. Ez a MegaLast Lip Color vonalból való és az E912C In the Flesh nevet viseli. Kicsit gagyi a csomagolása, de a kupakja jól záródik (még).


Swatch alapján egy mindennap hordható, piszkos nude egy kis halvány mályva beütéssel. Ajkakon is szép, olyan érzés, "mint a saját ajkam csak kicsit jobb színben". Finom krémes az állaga, kicsit mattos a finise, pigmentált és kemény maga a rúzs egy kicsit.


További véleményeket olvashattok Krémmánián is.

Nektek hogy tetszik?
Próbáltátok már a Wet n Wild termékeit?
Mulberry

1 megjegyzés :

  1. Próbáltam.A lakkokat nagyon imádom,de a sminktermékeket is :) Nálunk van állvány a drogériában,ott szoktam nézelődni :)

    VálaszTörlés