2012. december 15., szombat

Városi élet a karácsonyfa alá

Decemberben kaphatóak a Catrice: Big City Life kollekció termékei. Én már megmutattam, mit szeretnék belőle megszerezni. Mivel közeleg a Karácsony, a kollekció darabjait akár ajándékoknak is megvehetjük.


San Francisco körömlakk és Paris paletta


Mint már említettem, nagyon tetszett a promóképeken a Paris & Sanghai paletta és mindhárom körömlakk. A valóságban viszont a Sanghai paletta nem győzőtt meg a pigmentáltságáról, másrészt a Paris paletta színeihez nagyon hasonlít. Mindemellett a nemrég érkezett Oh So Special paletta mellé a Paris is bőven elég. Különben sem volt még narancsos pirosítóm, ami a Paris palettával járt - szóval nem volt kérdés, hogy elhozom a KÖKI Müllerjéből az utolsó kirakott palettát.
Eredetileg is a három körömlakkot anyunak szántam karácsonyi ajándékként. Igazából a Paris körömlakk a fotón más színű, mint a valóságban és már van ilyen lakkunk, akárcsak a Sanghai lakk, ami élőben nem fogott meg. Egyedül a San Francisco lakk tetszett meg, úgyhogy azt elhoztam.


Mindemellett még beszereztem anyumnak egy-két körömlakkot, így félig ki van pipálva a karácsonyi ajándéka. Már csak apa a nagy kérdés, hogy mit vegyek neki...  Nem szeretem a szokásos névvel ellátott bögréket, törülközőket összecsomagolt termékeket... sokkal inkább szeretem a kreatív vagy egyéni ajándékokat.Balról jobbra: Catrice: San Francisco, 910 Oh My Goldness;
AVON: Midnight Green, Lucky Penny

Ti mit vesztek a szüleiteknek, barátaitoknak esetleg a párotoknak?
Mulberry

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése