2012. július 31., kedd

SUNKISSED teszt

Még Karácsonykor kaptuk ezt a szettet, melyet azóta szinte mindennap használok.

A csomag tartalma két négyes szemhéjpúder, egy csillámos bronzosító (amire highligt powder van írva), egy szájfény, egy szemceruza, egy szájkontúr ceruza s emellett még három ecset illetve egy ceruzahegyező.
Két ceruza kissé pigmentált, a szájceruza kicsit sötét, de lebarnult bőrön istenien néz ki, a szemceruza pedig vízvonalon nem fog, de felül remekül mutat. A szájfény csillámlós, egy kis nude beütéssel, jó aplikátora van, de nem a legjobb minőségű.

A két szemhéjpúder paletta nagyon pigmentált, 24 órát is kibír. (Nem egyszer éjszakáztam benne.)  Az egyik egy szolid, nappali sminkhez tökéletes, a másik a sötét színek miatt, éjszakára tökéletes, füstös szemeket lehet készíteni vele. Sajnos nincs nevük, se számuk, csak ránézéssel lehet megkülönböztetni őket egymástól; mindkettő 2,5 g-os kiszerelésű.
Nappali / Esti paletta
És végül a bronzosító / highliter púdert. Ebből is 2,5 g-ot kapunk, csillámos és nagyon sötét színű púder. Őszínitén szólva, nem tudom mi lenne a pontos megnevezése, de mivel engem a leginkább a bronzosítóra emlékeztet, ezért annal használom .
Azért lehet látni, hogy valahol sötétebb a bőröm - ott próbáltam ki.
Sunkissed oldal:  http://www.produsecosmetice.ro/trusa_make-up_sunkissed_beyond_bronze-r4026.html





Ti is kaptatok már ajándékba olyat, ami első ránézésre gagyi minőségnek tűnt, mégis kiderült róla, hogy az egyik legpigmentáltabb, legtartósabb terméket rejti a csomagolás?
Mulberry

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése